Roser Butrón, alumna del CFGS d’Il·lustració, és l’autora del cartell de la 46 edició del FILMETS Badalona Film Festival

L’acte de presentació del cartell es va realitzar el 28 de setembre de 2020 a la seu de Badalona comunicació on van assistir Roser Butrón (al centre), la seva tutora, Georgina Alcácer, i el Conseller Delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells.

Nota de premsa FILMETS Badalona Film Festival:
“El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival es obra de la dissenyadora mataronina Roser Butron, de 19 anys, que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo, de Badalona.
L’element central del cartell és una càmera de cinema, objecte fonamental per fer una pel·lícula. Tot i això, com es veurà a les banderoles que es penjaran als carrers de Badalona, el cartell té una segona variant on en lloc d’una càmera hi ha un diafragma.
Roser Butrón ha explicat que el seu cartell vol donar el protagonisme a “l’element bàsic per fer cinema, com és la càmera, situant-la en un marc format per colors vius i alegres, perquè un festival de cinema -com és que cas de FILMETS- és una trobada viva, festiva, de gent que estima el cinema“
Com cada any, els alumnes l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo tenen la possibilitat de participar en un treball que és la creació del cartell del festival FILMETS. La tutora de Roser Butrón ha estat Georgina Alcàcer.”