Masterclass amb Juanjo Sáez al FILMETS Badalona Film Festival

El proper dijous 22 d'Octubre a les 11h, dintre el Festival FILMETS, s'emetrà una masterclass virtual en directe amb Juanjo Sáez, dibuixant i historietista, activista cultural i agitador de masses.

Cal inscriure’s a la pàgina web del festival per tenir-hi accés:
https://www.festivalfilmets.cat/es/filmets-pro-2020/
(Ela alumnes de l’escola a l'espai on posa productora han de posar el cicle i l'escola. Ex: Alumne Animació PauGargallo) A posteriori es podrà veure gravat al web del festival.

Juanjo Sáez va començar de molt jove autoeditant el seu propi fanzine amb un grup d'amics. De l'underground barceloní va saltar al món editorial, treballant en alguns dels diaris més importants com a vinyetista, El Periódico de Catalunya, El Mundo, El País o el Diari Ara, a més d'haver publicat, fins al dia d'avui, gairebé una desena de novel·les gràfiques, com El Arte o Viviendo Del Cuento amb editorials com Random House o Astiberri i que també han estat traduïdes a diversos idiomes i distribuïdes en diversos països d'Europa i Amèrica Llatina.

L'èxit de les seves novel·les gràfiques el va acabar portant a treballar amb Escandalo Films i TV3 en la creació de la que avui és una sèrie d'animació de culte, Arròs Covat, guanyadora d'un premi Ondas i de la qual es van emetre 3 temporades També ha participat en la creació, juntament amb l'agència Sra Rushmore, de la imatge d'una de les marques més importants de telefonia low cost com és Lowi. Finalment ha creat la seva pròpia productora amb la qual va crear i va produir la sèrie d'animació Heavies tendres (Heavies Tendres), aclamada per la crítica i emesa a TV3.

Al marge d'aquesta trajectòria, ha treballat amb els principals publicistes d'Espanya en la realització de campanyes per marques com Nike, Diesel, Estrella Damm, etc, guanyant diversos premis a Cannes i Sant Sebastià. Ha realitzat també infinitat de col·laboracions, com portades de discos per grups com Los Planetas o Delafé, campanyes institucionals per a l'Ajuntament de Barcelona, ​​logotips, guions i multitud d'encàrrecs, difícils d'enumerar, on sigui necessària la creativitat.

Actualment, també és col·laborador al programa de Ràdio Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio amb la seva secció pròpia, on segueix narrant d'una altra manera, la seva particular visió de món.