Omnidrone i el desenvolupament de videojocs per smartphones i tablets

Conferència a càrrec d'Elias Lozano

Divendres 4 de Maig 12:30h  Aula 15

L’Elias Lozano, antic alumne d’Il·lustració de l’Escola, és l’actual Director Artístic de la companyia barcelonina Omnidrone, un estudi especialitzat en el desenvolupament dels videojocs per a smartphones i tables.

Elías, conjuntament amb el seu soci Gerard Fernández,  va crear el 2002 una de les primeres empreses de disseny de videojocs per a mòbils, Microjocs, que el 2007, després de cinc anys d’èxits, va ser adquirida per la multinacional Digital Chocolate, una de les més important companyies del sector. Va ser a finals del 2013 quan novament Elías i Gerard decideixen crear Omnidrone,  una nova startup especialitzada en el desenvolupament de jocs midcore per a mòbils i tablets.

En aquesta sessió, Elías ens donarà a conèixer la seva experiència en la creació d’un estudi de videojocs, les funcions d’un director artístic en aquest tipus d’empresa i ens explicarà com han dissenyat el seu reeixit i premiat Titant Brawl. En definitiva, Elías Lozano ens desvetllarà els secrets del popular poder d’atracció dels videojocs per a mòbils.

Més informació: http://omnidrone.net/