Exposició de Pro Activa Open Arms

Exposició de Pro Activa Open Arms a l’Espai ESDAP del campus Pau Gargallo

fins al 30 Juny 2018

L'exposició sobre Pro Activa Open Arms que es pot veure al vestíbul i l’Espai ESDAP del campus Pau Gargallo ha estat realitzada pels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Impresa.

Dintre l'assignatura de Projectes, cada any es realitza el disseny d'un espai expositiu. Tres grups van treballar aquest tema i la proposta de l'Ana Maria Fernàndez i la Nerea Martínez va ser l'escollida. Per la producció es va reforçar el grup amb la Sílvia Sànchez i la Laia Boronat. Un equip fantàstic que, fora d'hores de classe, han fet possible el muntatge.... Bé, i no cal oblidar a l'Albert  Jaime, ex alumne d'Escultura, que amb la seva ciència i bon fer, va acabar el treball amb la fusta. Felicitats a tots!!! Esperem que aquest petit gra de sorra ajudi a difondre la gran tasca humanitària que realitza Pro Activa Open Arms!!!

Miquel Aregay

Professor de Projectes

EASD Pau Gargallo

ESDAP Catalunya campus Pau Gargallo

Més informació:

https://www.proactivaopenarms.org/es

http://www.esdap.cat/p/1/618/0/IV-Jornades-ESDAP-al-Campus-Pau-Gargallo