Workshop amb Diestro.TV

Conferència presentació 05.04.19 12:00h Aula 12
Workshop del 08 al 10.04.19 8:30h - 14:00h Aula 12

"Diestro és un estudi creatiu fundat el 2010 a Barcelona com a resultat de la col·laboració entre l'il·lustrador i director d'art David Fernández i l'artista de motion graphics Hugo Basism. Al costat del director executiu Lucas Elliot formen el nucli creatiu de Diestro. Els tres tenen més de trenta anys d'experiència internacional en R + D i producció de disseny audiovisual.

Diestro construeix llenguatges visuals a través de la combinació de tècniques mixtes i experimentals d'il·lustració, animació, CGI i live action. Els seus territoris naturals són la publicitat, la identitat corporativa audiovisual, el TV branding, els títols i crèdits cinematogràfics, els visuals per a esdeveniments i directes, els mapping shows i els visuals i cinemàtics per a videojocs. Sempre donen prioritat a la investigació i l'experimentació per aportar solucions innovadores i d'alt impacte visual que permetin connectar amb les audiències en diferents plataformes."

Més informació: www.diestro.tv

Dirigit a alumnes de 2n curs de CFGS de Gràfica Impresa i 1r i 2n curs de CFGS de Gràfica Interactiva.