50 Anys fent interiorisme

L’escola acull una exposició de treballs realitzats al llarg d’aquests 50 anys.

Aquesta exposició és un recull de treballs. Molts d’ells són projectes finals, és a dir, els treballs que els alumnes fan al final dels seus estudis a l’escola; també hi ha una mostra del pas del temps i de l’evolució d’aquests tipus d’estudis.

Mirant els plafons exposats, veiem les coses que han canviat i aquelles que es mantenen. Canvien els estils de disseny o els materials de cada moment, i sobretot les eines específiques de la matèria, és a dir, del pas de la destresa manual a la utilització de les eines digitals.

Es mantenen l’actitud de la recerca i assaig de formes, materials i textures, i també l’esperit de provar nous conceptes d’interiorisme per habitatge, equipament o lleure.

Departament d'Interiorisme de l’EASD Pau Gargallo